Shadow Work, schaduwwerk bij The Art of Shadow

By webdesign | Diversen

okt 12

Shadow Work, schaduwwerk, is een methode om meer inzicht te krijgen in je onderbewustzijn. De prachtige vormgeving van The Art of Shadow bestaat uit contrastrijke kleuren en duidelijke vormen. Het beeldmerk is een Lemniscaat met een hart daarboven. De horizontale lus staat voor het aardse, de beweging en interactie met mensen om je heen. Het hart is symbool voor je levensdoel. The Art of Shadow schaduwwerk is een spelvorm waarbij je verborgen potentie uit je schaduw haalt.

The Art of Shadow schaduwwerk

The Art of Shadow schaduwwerk combineert shadow work met spel en systemische opstellingen. Het geeft op een speelse manier inzicht in vastzittende overtuigingen en gedragspatronen. Met dit inzicht kun je ongewenste gedragspatronen veranderen zodat je een ander resultaat in je leven kunt verwachten. Het is een methode voor spirituele groei waarmee je zelf aan de slag kunt.

Shadow Work is het ontmaskeren van je ego

Het masker van het ego heeft veel lagen. Ervaring leert dat het bijwonen van 1 workshop al een grote laag zichtbaar maakt. Door inzicht te krijgen in een diep verankerd patroon, kun je door verandering aan te brengen ook andere lagen ‘helen’.

Het bijwonen van meerdere workshops kan meer subtiele vormen van ego ‘ontmaskeren’. The Art of Shadow methode is zowel persoonlijk als universeel. Het bijwonen van groepssessies heeft als voordeel dat het herkennen van elkaars patronen heel helend kan werken. Er is daarom geen limiet en geen minimum aan het aantal workshops dat je kunt bijwonen. Doordat veel gegeven situaties uit het leven gegrepen zijn, en daardoor voor alle deelnemers herkenbaar, is het ook mogelijk om zelf niet actief deel te nemen aan een sessie maar te kijken. Onze ervaring leert dat dit net zo helend kan zijn. Het achteraf delen van deze universele schaduwen versterkt elkaars heling.